Livet på Lein

Høsten 2009 flyttet jeg tilbake til hjemgården min i Nord-Trøndelag etter 18 år på Østlandet. Jeg har pusset opp leiligheten min på Kåret og bilder av oppussingsprosjektet finner du i bloggarkivet. Mine store interesser er fotografering, oppussing, interiør, design, kunst, hage, urter, alternativ medisin, mat, det spirituelle og ellers alt mellom himmel og jord som gleder hjertet.

onsdag 14. juli 2010

Petter Pus is in the house

Endelig er dagen her og Petter Pus har flyttet inn på gården. Vigdis og Tuva kom kjørene med Petter i formiddag og her er noen bilder fra hans første dag i nytt hjem :)6 kommentarer:

 1. Ååååhhh hæli!!! Sjer ut som hain har funne sæ godt t rætte allerede :o)) Hain e vældi savna da...må innrøm d, læll om hain bynt å vårrå drygin rampåt her ;o))
  Kos dåkk videre!

  Klæm :o))

  SvarSlett
 2. Ja han er verdens skjønneste og utrolig nysgjerrig :) og hans først natt i nytt hjem har gått veldig bra. Jeg ble vekt kl 05.30 av en pote i ansiktet, så da var det bare å stå opp :) Han har hilst på hunden Marco og og vært på oppdagelsesferd i huset, så nå sover han under lampa på sjenken igjen :)

  SvarSlett
 3. Hihiii ;o))) Ikke den værste måten å bli vekt på det :o))) Meeen litt i tidligste laget kanskje...
  Dette høres helt supert ut! Skal se Petter og Marco blir perlevenner, og boltreplass har han jo mer enn nok av oppå Lein, heldige han :o)))

  SvarSlett